Verkoop uw tas

Als u uw tas wilt verkopen, kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. We accepteren alleen authentieke items in goede of in zeer goede staat. Vul het formulier in en voeg wat foto’s toe. We zullen contact met u opnemen om u te laten weten of we geïnteresseerd zijn of niet. Als we geïnteresseerd zijn in uw artikel, kunnen we u om aanvullende details en extra foto’s vragen. Dan sturen wij u ons aanbod, dat u vrij bent om te accepteren of af te wijzen.

Er zijn twee mogelijkheden: we kopen rechtstreeks bij u aan of we bieden zending aan

1 We kopen: Je zorgt ervoor dat de tas op ons kantoor aankomt. We controleren of het item is zoals beschreven, en als dat zo is, betalen we je meteen.
2 Zending: Je zorgt ervoor dat de tas op ons kantoor aankomt. We controleren of het item authentiek is en zo ja, we nemen foto’s en plaatsen het op onze website en sociale media. We doen al het werk en nadat het is verkocht, storten we 75% op uw bankrekening.

Beschrijf uw item en de staat ervan in detail:

  • Het merk / model
  • Het materiaal
  • De kleuren)
  • De dimensies
  • De toestand of tekenen van slijtage
  • Laat ons weten of je iets hebt dat bij de tas wordt geleverd, zoals een aankoopbewijs, stofzak, doos, authenticiteitskaart en / of iets anders.

U ontvangt binnen twee werkdagen een antwoord.

Elk item dat naar ons wordt verzonden, passeert het authenticatieproces voordat het op onze site wordt vermeld. Niet-authentieke items worden alleen geretourneerd na betaling van € 60 authenticatiekosten + verzendkosten. WIJ KEUREN ENKEL AUTHENTIEKE PUNTEN !!