Retourneren

Tassen die u rechtstreeks van ons hebt gekocht in onze showroom, op een beurs of waar dan ook, kunnen niet worden teruggestuurd. Voor deze artikelen worden geen retouren, terugbetalingen of uitwisselingen geaccepteerd.

Alleen artikelen die online zijn gekocht via onze webshop kunnen worden geretourneerd. Op al onze items is er een tag, wanneer u de tag verwijdert, is het artikel van u en kan niet worden geretourneerd.

Als er een probleem is met het artikel of als de staat van de tas niet klopt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, gebruik dan uw factuurnummer in de correspondentie. We bieden geen garantie op onze artikelen. Controleer daarom zorgvuldig voordat u de tag losmaakt.

Het artikel kan alleen worden geretourneerd als het niet wordt gebruikt en als de tag nog steeds is ingeschakeld. Retourneren in originele verpakking en voltooien. Als niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan, behouden we ons het recht voor om het artikel niet terug te nemen of een lager bedrag terug te betalen.

Als u van plan bent een artikel te retourneren, moet u ons binnen 24 uur na ontvangst van het artikel op de hoogte stellen. Geretourneerde artikelen moeten binnen 14 dagen terug zijn in ons kantoor, te beginnen op de dag van ontvangst van het artikel.

In het geval van het retourneren van een artikel, respecteer het item ten volle: alle tags en / of labels moeten nog steeds aan het item worden bevestigd en het item wordt niet gebruikt, is nog steeds schoon en bevat geen extra onvolkomenheden. Het item is ook nog steeds compleet zoals we het hebben verzonden: geen ontbrekende stofzakken, authenticiteitskaarten, doos of wat dan ook. Mocht iets beschadigd, vies of vermist zijn, of het label is niet bevestigd, dan wordt een lager bedrag terugbetaald. Dit bedrag is afhankelijk van de omvang van de geleden schade, maar kan nooit meer bedragen dan 80% van de verkoopprijs.

Alle kosten en risico’s die samenhangen met het retourneren van producten zijn voor de koper. Dit omvat ook eventuele grensheffingen. Vergeet niet om uw verzendbewijs te bewaren.

We betalen uw teruggave binnen 7 dagen na aankomst van het artikel op ons kantoor.

Eventuele verlies / verschil verschuldigde geldomzetting zijn niet onze verantwoordelijkheid.

Voor aankopen uit de Europese Unie:

Belangrijk: als u een artikel retourneert, omdat er geen verkoop plaatsvindt, is dit een tijdelijke import. Markeer de douanewaarde als 0 €. Als uw rendement resulteert in de betaling van de Douane, wordt dit van uw terugbetaling afgeleid.