Over ons

Hallo mijn naam is Orathai, eigenaar van:
“I love brandnames”

7 jaar geleden verhuisde ik van Thailand naar het prachtige Nederland. Het was geen gemakkelijke tijd voor mij. Sinds ik een klein meisje was, droomde ik altijd om een eigen bedrijf te hebben. En in Thailand had ik mijn eigen bedrijf sinds ik 22 jaar oud was. Toen ik naar Nederland verhuisde, dacht ik aan het openen van een Thais restaurant of een traditionele Thaise massagesalon. Maar vanwege de financiële crisis en het leven in een compleet nieuw land, moest ik eerst beginnen met schoonmaak werk. Ik vond het werk niet echt leuk en mijn droom om een ​​eigen bedrijf te hebben werd steeds sterker.

Met het geld dat ik verdiende met het schoonmaken, begon ik te sparen voor een mooie (tweedehands) tas van Louis Vuitton. Ik werd echt verliefd op deze tas toen ik hem voor de eerste keer zag. Op dat moment realiseerde ik me niet dat mijn schoonmaak werk en het kopen van deze tas de eerste stappen waren om mijn droom werkelijkheid te laten worden.

Nadat ik de Louis Vuitton-tas had, besefte ik dat het een beetje klein was voor dagelijks gebruik. Dus ik zocht naar een andere tas, ik zag prachtige Chanel-, Gucci-, Hermes- en Prada-tassen en mijn liefde voor designertassen was geboren. Toen ik de juiste vond, moest ik eerst mijn Louis Vuitton-tas verkopen, en raad eens, ik heb wat winst gemaakt! Nu viel alles op zijn plaats, dit is wat ik moest doen, dit is mijn zaak, I love brandnames!!

Ondertussen heb ik veel tassen gehad.
Van goedkoop tot duur, klassiek tot luxueus

Wat u van mij kan verwachten:

  • Alle tassen zijn met liefde door mij uitgekozen
  • 100% origineel, 7 jaar ervaring in het controleren van tassen
  • Goede collectie, waar voor uw geld

Als je je ‘droom’-tas niet in mijn verzameling vindt,
neem alsjeblieft contact met me op en ik zal mijn best doen om ervoor te zorgen dat ik het voor je vind !!

orathai

Bedankt alle mensen en klanten die mijn droom hebben laten uitkomen !!
Whatsapp: +31 629494249