Algemene voorwaarden

Artikel 1. Toepasselijkheid

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van I Love Brandnames.

Wanneer u een bezoek brengt, I Love Brandnames, online, in een showroom of waar dan ook, of wanneer u een product bij ons koopt, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze algemene voorwaarden, inclusief alle beleidsregels zoals het Privacybeleid en retour secties.

De koper gaat ermee akkoord dat alle meningsverschillen, meningsverschillen en geschillen worden voorgelegd aan de rechtbanken die bevoegd zijn op de plaats waar I Love Brandnames gevestigd is. Nederlands recht is uitsluitend van toepassing op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn, evenals op deze Algemene Voorwaarden. Alle geschillen tussen partijen zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Artikel 2. Prijzen / Betaling

Alle prijzen zijn vermeld in Euro. De verkoopprijs is exclusief verzendkosten. Onze producten worden verkocht als margeproducten. We bieden PayPal-betaling met extra PayPal-kosten van 4,5% Betaling dient te geschieden binnen 72 uur na het plaatsen van een bestelling. Als de betalingstermijn wordt overschreden, kan I Love Brandnames beslissen of de bestelling wordt geannuleerd.

Artikel 3. Productinformatie

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat kleuren en beschrijvingen van onze producten zo nauwkeurig mogelijk zijn. Houd er echter rekening mee dat de afbeelding en de kleurkwaliteit kunnen afwijken van het daadwerkelijke product. Elk item heeft een productbeschrijving (kleur, grootte, staat, enz.) En digitale foto’s. Maar de kleur van de foto’s wordt beïnvloed door de lichtomstandigheden en de kleur die u op uw scherm ziet, is ook afhankelijk van uw scherminstellingen. Vergeet niet dat alle artikelen die wij aanbieden tweedehands items zijn en een gevarieerde mate van slijtage kunnen vertonen – van nieuwstaat tot goed gedragen. Alle items worden verkocht ‘zoals het is’. Stuur ons een bericht als u vragen heeft over een artikel waarin u geïnteresseerd bent. Wij zullen graag reageren op uw vragen. Als u wilt, kunnen we u ook extra afbeeldingen met een hoge resolutie leveren. Vraag bij twijfel om extra informatie: we hebben geen enkel probleem bij het bekendmaken van alle onvolkomenheden, omdat we denken dat dit bijdraagt ​​aan het karakter van het item.

Artikel 4. Aanbiedingen / overeenkomsten

Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door I Love Brandnames. We hebben het volste recht om bestellingen te weigeren of om bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden. Als een bestelling niet wordt geaccepteerd, zullen wij u binnen vijf werkdagen na ontvangst van de bestelling op de hoogte stellen.

Artikel 5. Verzending

Nederland: GRATIS VERZENDING met volledige verzekering.

EU-landen: verzendkosten 20 euro.

Andere landen: verzendkosten 40 euro.

De verzendkosten worden automatisch berekend bij het uitchecken. Wij verzenden alleen met volledige verzekering. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met het trackingnummer van uw bestelling. Hiermee kunt u uw bestelling op elk gewenst moment volgen.

We doen ons uiterste best om artikelen binnen 24 uur te verzenden, maar altijd binnen 72 uur.

Het duurt 2-5 werkdagen om uw bestelling in Europa te bezorgen. Buiten Europa 5-10 dagen.

Vertragingen in levering, al dan niet veroorzaakt door ons, kunnen nooit een reden zijn voor terugzending of restitutie.

We kunnen de bestellingen niet omleiden zodra artikelen zijn verzonden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen veroorzaakt door de douane-inklaringsprocessen. Invoerrechten, belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de prijs of verzendkosten. Deze kosten zijn de verantwoordelijkheid van de koper. Neem contact op met het douanekantoor van uw land om mogelijke vertragingen en / of extra kosten te bepalen.

Artikel 6. Retourneren

Tassen die u rechtstreeks van ons hebt gekocht in onze showroom, op een beurs of waar dan ook, kunnen niet worden teruggestuurd. Voor deze artikelen worden geen retouren, terugbetalingen of uitwisselingen geaccepteerd.

Alleen artikelen die online zijn gekocht via onze webshop kunnen worden geretourneerd. Op al onze items is er een tag, wanneer u de tag verwijdert, is het artikel van u en kan niet worden geretourneerd.

Als er een probleem is met het artikel of als de staat van de tas niet klopt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, gebruik dan uw factuurnummer in de correspondentie. We bieden geen garantie op onze artikelen. Controleer daarom zorgvuldig voordat u de tag losmaakt.

Het artikel kan alleen worden geretourneerd als het niet wordt gebruikt en als de tag nog steeds is ingeschakeld. Retourneren in originele verpakking en voltooien. Als niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan, behouden we ons het recht voor om het artikel niet terug te nemen of een lager bedrag terug te betalen.

Als u van plan bent een artikel te retourneren, moet u ons binnen 24 uur na ontvangst van het artikel op de hoogte stellen. Geretourneerde artikelen moeten binnen 14 dagen terug zijn in ons kantoor, te beginnen op de dag van ontvangst van het artikel.

In het geval van het retourneren van een artikel, respecteer het item ten volle: alle tags en / of labels moeten nog steeds aan het item worden bevestigd en het item wordt niet gebruikt, is nog steeds schoon en bevat geen extra onvolkomenheden. Het item is ook nog steeds compleet zoals we het hebben verzonden: geen ontbrekende stofzakken, authenticiteitskaarten, doos of wat dan ook. Mocht iets beschadigd, vies of vermist zijn, of het label is niet bevestigd, dan wordt een lager bedrag terugbetaald. Dit bedrag is afhankelijk van de omvang van de geleden schade, maar kan nooit meer bedragen dan 80% van de verkoopprijs.

Alle kosten en risico’s die samenhangen met het retourneren van producten zijn voor de koper. Dit omvat ook eventuele grensheffingen. Vergeet niet om uw verzendbewijs te bewaren.

We betalen uw teruggave binnen 7 dagen na aankomst van het artikel op ons kantoor.

Eventuele verlies / verschil verschuldigde geldomzetting zijn niet onze verantwoordelijkheid.

Voor aankopen uit de Europese Unie:

Belangrijk: als u een artikel retourneert, omdat er geen verkoop plaatsvindt, is dit een tijdelijke import. Markeer de douanewaarde als 0 €. Als uw rendement resulteert in de betaling van de Douane, wordt dit van uw terugbetaling afgeleid.

Artikel 7. Authenticiteit

Wij garanderen de authenticiteit van elk van de te koop aangeboden artikelen.

Neem contact met ons op als je twijfels hebt over de authenticiteit van een artikel dat is gekocht bij Ilovebrandnames.com. We kunnen het item dan laten authenticeren door een derde partij. De kosten zijn voor de klant tenzij hij / zij gelijk krijgt.

Artikel 8. Privacy

Door een artikel op www.ilovebrandnames.com te kopen, moet de koper persoonlijke informatie geven voor leveringen, facturen en betalingen. I Love Brandnames zal deze persoonlijke informatie als vertrouwelijk behandelen en zal deze nooit aan derden bekendmaken. We zullen uw e-mailadres gebruiken voor onze nieuwsbrieven. Je kunt je op elk moment afmelden.

Artikel 9. Intellectuele eigendom

Alle inhoud op ilovebrandnames.com is beschermd door auteursrecht en handelsmerken.

Het is niet toegestaan ​​om inhoud van deze website te gebruiken, te reproduceren of te verspreiden.

Artikel 10. Misselaneous

Onverminderd de andere rechten waarop het recht berust, heeft I Love Brandnames naar eigen goeddunken het recht om, in geval van overmacht, de uitvoering van uw bestelling op te schorten of de overeenkomst zonder gerechtelijke tussenkomst te ontbinden door jij schriftelijk. en zonder I Love Brandnames die verplicht zijn om enige compensatie te betalen, tenzij dit in de omstandigheden onaanvaardbaar zou zijn voor de normen van redelijkheid en billijkheid.

Op alle afbeeldingen of delen van afbeeldingen die beschikbaar zijn op deze website zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur, is het kopiëren van afdrukken of volledige delen van de tekst van gedownloade documenten ten strengste verboden door het auteursrecht